Om oss

Vi som bloggar är Daniel Claesson, pressansvarig på If, Sofia Fornell, intranätredaktör, Caroline Uliana, chef externinformation och Mats Nordenskjöld, ansvarig för samhällskontakter.

Tillsammans hoppas vi kunna ge dig som läser vår blogg en intressant, spännande och ibland oväntad bild av försäkringsvärlden, kopplad till nyheter, politik och aktuella samhällsfrågor. Hör gärna av dig och berätta vad du vill att vi ska ta upp!

Om If

If  är Nordens ledande skadeförsäkringsbolag med 3,6 miljoner kunder och 6 600 anställda. If ägs av finländska Sampokoncernen.

If erbjuder försäkring till privatpersoner och företag i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Baltikum och Ryssland. Dessutom erbjuder vi nordiska kunder med internationell verksamhet service vid filialkontor och via vårt internationella nätverk.

Som kund i If vill vi att du ska känna dig trygg med ditt val av försäkring och försäkringsbolag. Vi vill också att det ska löna sig för dig som kund att välja If. Därför erbjuder vi vår befintliga och nya kunder ett antal fördelar, som If Plus och Självriskkonto för privatpersoner, och If Login för företagskunder.

Vi erbjuder alla typer av försäkring som du behöver för din familj och dina tillhörigheter; hemförsäkring, villaförsäkring, bilförsäkring, barnförsäkring, gravidförsäkring, sjukvårdsförsäkring, hundförsäkring, kattförsäkring med mera. Läs mer på www.if.se eller kontakta oss på 0771-655 655.

Annonser

%d bloggare gillar detta: